Onze werkwijze

Een woon- of keukenconcept opstarten? Kaliber staat op scherp! Van het doordachte ontwerp tot de vakkundige afwerking, telkens op maat van jouw leefwereld. Via transparante communicatie geven wij je persoonlijk advies en begeleiden we jou doorheen het volledige traject.

keukens

De exclusieve materialen en elegante designs van SieMatic zorgen voor een ontspannen en vertrouwd gevoel bij je thuis. Onze samenwerking met SieMatic staat synoniem voor de jarenlange hands-on ervaring voor kwaliteitsvolle keukenconcepten. Samen gaan we volop voor jouw prioriteiten om van je keuken een harmonieus geheel te maken. De laatste technische snufjes en interieurtrends zorgen voor een functioneel keukendesign van topklasse.

maatwerk

Maatwerk heeft bij Kaliber meerdere betekenissen. Naast meubilair op maat – zoals dressings, vestiaires of badkamerkasten – verzorgen we ook de nodige aanpassingswerken. Bovendien leveren we van A tot Z meerwaarde op maat door ons creatief concept en advies, gebaseerd op jarenlang vakmanschap. Graag geven we jou inspirerende ideeën en plannen we jouw project nauwgezet, van het ontwerp tot de laatste details!

opvolging

Van start tot oplevering is Kaliber jouw aanspreekpunt. Het eindresultaat van je woon- of keukenproject is het begin van jouw belevingswaarde in huis en een meerwaarde op lange termijn. Tijdloze Kaliber designs maken van jouw huis een plek waar iedereen zich thuis voelt. Van op afstand genieten we graag verder met je mee en blijven we graag op de hoogte van wat jij ervaart.

service

Bij elk project vinden wij communicatie met onze klanten enorm belangrijk. Wij zijn immers benieuwd hoe jij je nieuwe keuken of interieur ervaart. Door onze oplossingsgerichte service en onmiddellijke aanpak blijf jij tevreden als klant. Elk gerealiseerd project is voor ons een mooie referentie, wat uiteraard ook meteen onze funfactor mee bepaalt.