Woon- en keukenconcepten
van een straf kaliber

Kwaliteit, functionaliteit en esthetiek … dat zijn de 3 kernwaarden die we bij Kaliber dagelijks matchen. Al onze woon- en keukenconcepten ontstaan vanuit doordachte ontwerpen, met passie gerealiseerd door ons team van ervaren experten.

Met onze kennis en de goesting om creatief te denken, duiken we in de individuele leefwereld van elke klant. Het enthousiasme zie je terug in elke realisatie.

Van smaakvolle keukens tot klassevol maatwerk, wij zetten ons graag in voor elk project. Wij streven naar projecten waar we beiden jarenlang plezier aan beleven. Jij als tevreden klant en wij omdat we als partner kunnen bijdragen aan jouw woonplezier.


90 jaar kwalitatieve keukens

Kaliber is exclusief verdeler van SieMatic, al jaren een bewuste en terechte keuze voor klasse, eenvoud en degelijkheid. Bovendien kunnen we met SieMatic functionaliteit combineren met een esthetisch design voor de meest smaakvolle ruimte in je huis.

We combineren ons vakmanschap met de authenticiteit van SieMatic om jouw persoonlijk project op punt te stellen. Details en actuele interieurtrends zijn daarbij altijd onze prioriteit. Iedereen is uniek, iedere SieMatic van Kaliber ook. Wij informeren je graag persoonlijk over de mogelijkheden van SieMatic in onze toonzaal in Knokke.

"Ik wil graag een SieMatic keuken. Na 30 jaar is er nog altijd niets aan die van mijn moeder…"
Voor zulke reacties van klanten zetten we ons elke dag keihard in. Met de kwaliteit van SieMatic kunnen we dat garanderen, van generatie op generatie.